Vi er taget til Spanien i uge X - Ordre vil derfor have længere leveringstid

Vores historie

Bag Piemonte på Flaske står parret Pernille og Kristian Ravn, som har en mangeårig passion for Piemonte og særligt regionens kultur, mad og vine. Passionen har ført til, at de har købt et hus på toppen af Asti provinsen og ofte opholder sig i Piemonte. De har derfor et grundigt kendskab til lokale og ambitiøse vinproducenter i området, som producerer vine i absolut særklasse. Et udvalg af disse vine importerer de til Danmark og sælger til private og erhverv. Endvidere arrangerer de private vinsmagninger og vinture til området. Deres passion for Piemonte vil du opleve i form af det indgående kendskab Kristian og Pernille har til historien bag hver enkelt vin. Og historien får du med, når du køber vinen, så du kan fortælle den videre til dem, du deler vinen med, hvilket er med til at gøre vinoplevelsen unik.

Hvorfor os?

Gratis forsendelse ved køb over 1000 kr.

Bestiller du for mere end 1000 kr. sender vi dine varer gratis. Gælder ikke ved kampagner, tilbud eller ekstra rabatter.

Hurtig levering 4-6 hverdage

Varerne kan afhentes i vores Enoteca i Strib efter aftale. Vi sender med Postnord eller Vingaloppen.

Value for money

Nøje udvalgte vine og lokale piemontesiske produkter af høj kvalitet og med værdi for pengene.

FOKus på kvalitet og bæredygtighed

Hos Piemonte på Flaske har vi fokus på at udvælge vine med en god historie. Det kan være den lille producent, der er WWF certificeret på grund af en unik biodiversitet i vinmarkerne. Eller den familiejede vingård med et fokus på bæredygtighed og økologiske principper for arbejdet i vinmarken, der strækker sig generationer tilbage. Fælles for alle vores vine er producenternes fokus på kvalitet og værdi for pengene. Mange af vores vine er derfor at finde i anerkendte topanmeldelser som Gambero Rosso, Decanter, Robert Parker og James Suckling.

0 +
Tilfredse kunder
0
UNIKKE VINPRODUCENTER
0 %
Dybdegående kendskab
0 +
UNIKKE VINE

Velkommen til Piemonte på Flaske

For at købe vores vine skal du være fyldt 18 år. Bekræft venligst dette ved at klikke på boksen herunder

Søg efter en vare her