Vi er taget til Spanien i uge X - Ordre vil derfor have længere leveringstid

Balsamico fra Modena “5 shields” 500 ml.

199,00 kr.

En balsamico i særklasse.

Vi tør næsten godt love dig, at når først du smager denne balsamico er du solgt! Vi smagte den første gang i Piemonte, hvor vi købte den hos vores lokale købmand. Og vi var solgt! Vi tog nogle flasker med hjem, som vi endte med at sælge til venner og bekendte. Næste gang tømte vi hylderne hos købmanden og tog det med hjem – de blev revet væk. Vi kontaktede producenten Acetaia Bellei, Bellei Luigi & Figli i Modena og spurgte om det var muligt at importere deres produkt til Danmark. De var meget glade for vores henvendelse og sådan gik det til, at vi nu har denne unikke balsamico på hylderne, selvom det er lidt snyd. Den kommer jo ikke rigtigt fra Piemonte.

Denne premium balsamico ældes i egetræsfade i ca. 12 år. Den er kendetegnet ved en harmonisk sød-syrlig smag, hvis frugtagtige noter minder om blomme, figen og efterårsfrugter. Sukkerindholdet, der leveres af den kogte druemost, giver en ægte balance i kombination med syreindholdet.

Serveringstips:

Smager himmelsk blot med noget lækkert italiensk brød og olivenolie. En perfekt kombination til saltede oste, kød og tartar eller sammen med dessert i form af is og jordbær.

En smuk flaske, hvor forseglingen af flasken understreger, at her er der tale om et unikt produkt. Proppen er bundet ind i et lommetørklæde med modena kort, som er håndlavet.

500 ml.

Pris pr. flaske: 199,-

På lager

Vi anbefaler også

Velkommen til Piemonte på Flaske

For at købe vores vine skal du være fyldt 18 år. Bekræft venligst dette ved at klikke på boksen herunder

Søg efter en vare her