Vi er taget til Spanien i uge X - Ordre vil derfor have længere leveringstid

Gavi di Gavi 2019 – UDSOLGT!

139,00 kr.

En lækker frisk og tør hvidvin med navnet Gavi di Gavi, som vidner om international topkvalitet. Vinen er lavet på den lokale grønne drue, Cortese, som har god friskhed og undertoner af grønne æbler. Den passer perfekt til en god italiensk forret, men er også god som aperitif sammen med en snack.

Ved opkøb af vinmarken i det anerkendte område ”Commune di Gavi”, fik Pico Maccario en gammel drøm opfyldt. Gennem årene havde brødrene haft et ønske om at supplere deres fantastiske røde Barbera-vine med en lige så god hvidvin. Cortese druen er ikke så kendt udenfor Piemonte, hvilket er synd, da druen både har tørhed, frugt og syre. Med den ler-og mergelholdige jord i Gavi får vinen den gode mineralitet og flotte struktur, som generelt præger DOCG-vinene fra Gavi området.

Vinen er husets top-hvidvin, og den gæres afkølet på ståltanke, før den fyldes på flasker og gemmes i nogle måneder før den frigives i det første forår efter høsten. Cortese-druens let grønlige farve skinner igennem, og understreger det friske og intense smagsindtryk, som kendetegner vinen. Den serveres til lette og medium tunge forretter ved en temperatur på 8-10 grader, men er også velegnet til at drikke uden madretter, da vinens frugt og intensitet sagtens kan stå alene.

Pris: 119,- (v. køb af 6 stk.)
Pris: 139,- (v. køb af 1 stk.)

Årgang
2019
Om vinen
Distrikt i Piemonte: Comune di Gavi
Klassifikation: DOCG
Vinstokke etableret: 1998
Årlig produktion: 30.000 flasker
Højde på vinmarken: 230m.
Drue: Cortese
Alkoholprocent: 13%
Gemmes: 0-5 år

Ikke på lager

Vi anbefaler også

Velkommen til Piemonte på Flaske

For at købe vores vine skal du være fyldt 18 år. Bekræft venligst dette ved at klikke på boksen herunder

Søg efter en vare her